04 March 2021

REDEEM APA KALI NI?

 


Bila join Essential Reward, layak untuk kumpul point dan redeem banyak barang. Bukan setakat dapat redeem sekaki payung tau!

Jadi kita pun redeem bila-bila kita nak. 
😁

Total dua barang ni RM234.50. Tapi sebab redeem kan, bayar postage berinsurans sahaja.

Kalau ikutkan, nak kumpul points lagi. Tapi sebab Joy dah habis, tak boleh tunggu order bulan ni dah.

Joy ni salah satu favourite perfume saya sekeluarga. Sama dengan namanya, memang rasa joy, happy, semangat bila guna. Sebab tu buat jadi perfume terus. Senang, 2-in-1.

Dapat wangi-wangi, dapat mood yang baik. Masha Allah! Suka sangat. 
❤️

Sebelah tu Thieves Spray, sembur je di pemegang troli bila pergi pasaraya. Sanitize guna bahan-bahan alami yang bunuh kuman, dalam masa yang sama tak jejas hormon badan kita. Boleh sembur atas meja untuk halau geng semut juga.

Saya join Essential Reward ni sejak 15 Januari 2018 lagi. Pejam celik, dah masuk 3 tahun rupanya. Dah banyak sangat redeem barang yang saya suka. Memang puas hati sangat.

3 bulan pertama dapat kumpul points 10% setiap bulan.
Lepas tu dapat kumpul 20% sampai 24 bulan. Sekarang ni dah dapat 25% setiap bulan. Memang berbaloi-baloi sangat.

Nak dapat redeem-redeem macam ni juga?
Jom borak! Klik sini. 😉

No comments:

Post a Comment

Thanks For Your Comment!