HADIAH ISTIMEWA DENGAN PREMIUM STARTER KIT!

Isnin, 5 Mac 2018

Teks dan foto : Nadia Bakar


Hai hai.

Lepas konvensyen di KLCC hari tu, Young Living sangat berbesar hati untuk bagi tawaran yang sangat best dan berbaloi kepada mereka yang baru memulakan oiling journey. 

Setiap pembelian set paling popular, Premium Starter Kit (PSK) akan menerima satu botol EO Cedarwood 15ml secara PERCUMA. Tahu kan, 15ml sama dengan 250 titis?

EO Cedarwood yang saya beli 19 September tahun lepas pun masih ada lagi. 
Selalunya guna untuk minyak rambut anak, pencuci muka saya dan selang seli diffuse di pejabat. Sebab tu banyak kali saya cakap guna EO ni jimat sangat sebab multifunction, jimat masa nak dapat yang pure tu. Terlalu pekat, jadi guna pun 1-2 titis saja. Paling penting, ianya organik, tidak diekstrak dengan pelarut atau bahan kimia yang bahaya. Sila guna dengan hati yang tenang. 

Orang kata, peluang baik tak datang selalu kan?
Sama juga dengan offer yang best YL bagi ni. Sampai 10 Mac ni je tau. Jadi, jangan fikir lama-lama, nanti over-thinking. Terus terlepas.

Apa yang awak akan dapat dalam set PSK kali ni? 
Ini senarainya. 

• Diffuser ultrasonic Dewdrop
• 10 EO dan 4 EO Percuma
   Lavender x 2 botol (5ml)
   Lemon x 2 botol (5ml)
   Stress Away (5ml)
   Peppermint (5ml)
   Copaiba (5ml)
   Digize (5ml)
   Panaway (5ml)
   Frankincense (5ml)
   Purification (5ml)
   RC (5ml)
   Thieves (5ml)
   Cedarwood (15ml) 
• Aroma Glide roller fitment
• 10 paket sample EO Lavender, Lemon, Peppermint, Thieves, Peace & Calming II
• 10 botol saiz 2ml 
• 2 sachet Ningxia Red 60ml
• Garispanduan produk YL

Bila awak dapat set PSK ni, dah boleh terus oiling sebab awak akan dapat semua yang di bawah ni juga ya :

• 10 botol roller 
• 50ml grapeseed oil
• Online support group 
Saya faham macam mana perasaan bila baru nak mula kan? Kita mesti nak tanya macam-macam. Nak tahu banyak benda. Kita belajar sama-sama dalam support group ni nanti ya! Insya Allah tiada siapa yang akan ditinggalkan terkontang-kanting tak tahu nak buat apa dengan semua EO ni. Tak baik membazir kan?

Ada apa-apa soalan?
Boleh terus whatsapp di link ni.
Insya Allah saya bantu. 



 

Nadia Bakar© - Hidup Lebih Mudah Dengan Essential Oil Copyright © 2013