PROMO YOUNG LIVING, JANUARI 2018 - Tahun baru yang istimewa

Sabtu, 6 Januari 2018

Teks : Nadia Bakar
Foto : Young Living

Hai hai hai.
Masya Allah. Tahun baru datang lagi dengan tawaran istimewa dari Young Living!

Tengok poster di bawah.
YL benar-benar menghargai ahlinya. Dua gift set ni memang berbaloi untuk dijadikan hadiah buat mereka yang tersayang kan? Ini kalau hadiahkan buat diri sendiri pun bagus. Sesuai dengan permulaan tahun baru kita.

NECKLACE AND BRACELET GIFT SET

Gelang dan rantai dengan EO Present Time!
EO ni kalau beli loose, RM546 (retail) dan RM415 (member)
Tapi beli set ni dengan harga RM415 dah boleh dapat rantai dan gelang diffuser!

Titis EO di atas gelang dan rantai tu.
Perlahan-lahan aromanya akan keluar ikut suhu badan si pemakai.

EO Present Time, supaya kita boleh rasa "Live in the moment" gitu.
Tahun 2017 yang baru pergi, kita biarkan berlalu. Kita ambil pengajaran dan teladan dalam setiap inci kisah silam. Sekarang, masa untuk hidup dalam waktu PRESENT TIME. Beri peluang pada diri kita untuk hidup pada masa sekarang. Bergembiralah dengan peluang masa yang paling mahal Tuhan bagi ini ya!

FITNESS ENTHUSIAST GIFT SET

Beg alas yoga (yoga mat) ni rasanya buat jadi beg simpan barang lain pun boleh kan? Smart beg nya.

Beg lawa, memang semangat nak pergi gym! Hihihi.

Serius set yang sangat menjimatkan poket!
Harga RM368 pun dah boleh dapat 4 EO, 1 hand sanitizer dan beg lawa lagi.

Nak tahu harga kalau beli loose?

RM613! Belum campur dengan beg yang special tu lagi!

Best ke best sangat set ni?

Hubungi Nadia untuk dapatkan set ni ya.
Tawaran sampai 15 Januari 2018 sahaja.


Klik gambar untuk lebih jelas ya.


Jom terokai dunia Essential Oil!
Bagaimana saya sayangkan keluarga saya, begitu juga saya sayangkan keluarga orang di sekeliling saya, termasuk anda. 
Mari mulakan gaya hidup yang lebih sihat dengan EO Young Living!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Nadia Bakar© - Jurnal Ibu Anak Dua Copyright © 2013