GIVEAWAY MAC PERFUME86

Khamis, 10 Mac 2016

Teks : Nadia Bakar
Foto : Nadia Bakar
Entri #37

Hai.

Siapa nak minyak wangi PERCUMA?
Ya. Bukan propa ni. Betul-betul punya cerita.

Sudah lama saya tak bagi hadiah minyak wangi.
Apa kata buat come back dengan pemberian hadiah yang wangi ini?
Bukan satu, tapi dua botol minyak wangi!
Untung-untung bila pakai minyak wangi ni boleh ingat saya! Hahaha. Okay tu gurau saja.

Bagi menghargai sokongan para pelanggan Perfume86, saya sangat berbesar hati dan seronok sangat nak bagi hadiah miniature perfume ni!

Siapa yang bertuah bakal memenangi dua minyak wangi yang memang hotselling di Perfume86 tau.

Cara untuk sertai pun sangatlah mudah.

1) Klik LIKE dan SHARE post Giveaway di sini.
2) TAG orang yang tersayang di bahagian komen.
3) Tetapkan post tersebut kepada PUBLIC. Kalau PRIVATE, tak dikira ya.

Pemenang akan dipilih secara rawak. Siapa tahu ada rezeki awak untuk menang kan? Boleh belanja orang yang tersayang juga.

Minyak wangi Marc Jacobs Daisy Dream dan Bvlgari Man In Black merupakan antara minyak wangi yang terbaru untuk jenama masing-masing. Memang bertuah lah siapa yang dapat kan?

Untuk itu, semoga berjaya! :)




 

Nadia Bakar© - Perfume Original Branded Copyright © 2013