Lima Sebab Kenapa Minyak Wangi Hadiah Terbaik!

Rabu, 17 Februari 2016

Teks : Nadia Bakar
Foto : Nadia Bakar
Entri #33

Bagi mereka yang mencari hadiah istimewa untuk si dia yang tersayang, saya sangat suka untuk mencadangkan "hadiahkanlah sebotol minyak wangi!"
Minyak wangi adalah salah satu hadiah yang memberikan kesan magik dan menakjubkan untuk si pemberi dan penerima.

Nak tahu kenapa? Teruskan pembacaan anda ya!

1) Minyak wangi boleh membentuk daya memori yang kuat kepada sesiapa yang menghidunya. Kalau si dia insan yang istimewa, pasti anda akan sentiasa berasa senang dan teringat-ingat harumannya, kan?

2) Jika anda menghadiahkan minyak wangi kegemaran si dia, pasti dia akan tersenyum gembira dan sentiasa akan teringatkan anda, si pemberi hadiah tersebut! Tak nak ke sentiasa diingati? :)

3) Mungkin juga si dia sedang berkira-kira untuk bertukar kepada minyak wangi yang baru, jadi apa salahnya jika anda ambil perhatian yang serius dengan kehendaknya kan? Belikan minyak wangi baru untuk si dia! Percayalah, si dia pasti akan terharu di atas perhatian dan usaha anda!

4) Jika si dia bukan seorang yang mementingkan pemakaian minyak wangi, apa salahnya anda berikan hadiah minyak wangi sebagai salah satu cara lain untuk menghargai si dia kan? Untung-untung anda jadi orang pertama yang memberikan hadiah unik ini untuk si dia! Tambah pula dengan menyelit sekeping nota romantik "Kasih sayangku sentiasa mekar mewangi untukmu", pasti tak lekang senyum di bibir si dia.

5) Jika anda tahu jenis minyak wangi yang dipakai oleh si dia, apa kata untuk lebih istimewa, anda hadiahkan set hadiah minyak wangi? Lazimnya di dalam satu set hadiah minyak wangi terdapat losyen, krim mencukur, gel mandian, minyak wangi saiz miniature atau vial. Dua puluh empat jam si dia akan sentiasa teringatkan anda!

Selamat mencuba dan menggembirakan hati si dia!
Jika si dia gembira, kita apatah lagi kan?


P/S : Kalau anda tak pasti nak beli minyak wangi apa, jangan malu-malu bertanya. Saya sedia membantu, InsyaAllah :) Whatsapp +6011-2361 0700 ya!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Desire Red, Perfume Original, Gift SetRalph Lauren Big Pony No 2, Perfume Original, Gift Set


Tawaran RM240 bagi setiap set Ralph Lauren Big Pony No 2 (woman) dan 
Dunhill Desire Red (men)
** Harga sudah termasuk kos pengeposan.


 

Nadia Bakar© - Hidup Lebih Mudah Dengan Essential Oil Copyright © 2013