PROMOSI HARI IBU

Selasa, 12 Mei 2015

Teks : Nadia Bakar
Foto : Nadia Bakar
Entri #17


Hai.

Kalau anda follow Instagram dan like FB page kami, mesti anda tahu Promosi Hari Ibu tinggal 3 hari lagi. Apa yang best sangat dengan promosi ni?

Selain daripada kos penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia, anda juga boleh dapatkan minyak wangi kegemaran anda pada harga diskaun sebanyak 5%. Setiap hari kami tawarkan harga yang memang dah cukup murah, tapi sempena Hari Ibu ni, kami bagi lagi diskaun 5% pula untuk semua jenis minyak wangi Original Rejected. Memang sangat mampu nak beli 3-4 botol minyak wangi!

Kalau sebelum ni asyik tengok kawan-kawan beli minyak wangi original, apa kata anda rebut peluang ni untuk memiliki minyak wangi idaman anda? Tiada sebarang risiko sebab jaminan kami, jika minyak wangi yang anda terima tidak original, kami pulangkan 100% wang anda!

Oh anda tak biasa beli online?
Jangan bimbang, dah ramai orang yang beli dengan kami. Anda boleh tengok maklumbalas mereka di sini. Artis pun pakai minyak wangi yang kami jual tau!

Kalau beli kat kaunter pun tak dapat jaminan macam ni tau! Ooopsss!

Okay. Cepat-cepat ambil peluang ni untuk dapatkan minyak wangi kegemaran anda!

Klik sini untuk wangi dan jimat! :)

Original Reject, Original Reject Malaysia, Perfume Murah









 

Nadia Bakar© - Perfume Original Branded Copyright © 2013