Awak Nak Minyak Wangi Percuma?

Jumaat, 10 April 2015

Teks : Nadia Bakar
Foto : Nadia Bakar
Entri #12




Salam Jumaat yang penuh berkat.

Anda pakai minyak wangi apa hari ni? 
Atau What is your SOTD? Singkatan daripada perkataan Scent Of The Day. :)

Siapa nak minyak wangi PERCUMA?
Siapa yang tak nak rugi lah kan? Macam mana nak dapatkan minyak wangi percuma ni? 

Satu cara yang boleh anda gunakan ialah dengan kumpul pesanan sebanyak 5 botol minyak wangi dan anda akan dapat 1 botol minyak wangi secara percuma!

Kalau anda nak 2 botol percuma, kumpul order 10 botol.

Kalau anda nak 3 botol percuma, kumpul order 15 botol dan seterusnya.

Ganda lima. :)

Kalau nak dapat lebih banyak lagi, boleh buat group buy. Ajak kawan satu pejabat dengan anda beli. Nak ajak jiran tetangga satu taman pun boleh! 

Faham ke faham? Hihihi.

Anda tak perlu keluar duit pun nak dapatkan 1 botol minyak wangi tu kan?

INFO BERKENAAN MINYAK WANGI ORI SAMPLE 6ML

Minyak wangi bersaiz 6ml ini adalah minyak wangi yang kami isi semula (refill) daripada minyak wangi bersaiz besar (full size).


Pada asalnya kami hanya isi semula bagi tujuan pemasaran offline. Tapi, disebabkan permintaan ramai, kami isi semula dalam kuantiti yang banyak.

Siapa yang sesuai dapatkan minyak wangi saiz kecil ni?

1) Awak yang suka usung minyak wangi ke sana sini. Saiznya yang kecil, jauh lebih ringan berbanding dengan usung minyak wangi 100ml kan?

2) Awak yang suka sembur minyak wangi di mana-mana. Rasa macam dah tak wangi, cepat-cepat sembur!

3) Awak yang nak uji keaslian minyak wangi yang kami jual. Sebelum beli botol besar (full size) lebih baik beli saiz kecik dulu kan?

4) Awak nak minyak wangi original tapi nak jimat duit. Walaupun minyak wangi  bersaiz besar yang kami jual semuanya murah, minyak wangi saiz poket ni jauh lebih murah kalau banding dengan minyak wangi miniature original saiz 5ml. Hihihi.

5) Awak yang suka tukar-tukar minyak wangi setiap hari. Kalau boleh nak bau wangi yang berlainan setiap hari. Boleh beli 7 jenis untuk seminggu atau 30 jenis untuk sebulan. Hahaha. Ni memang peminat minyak wangi tegar

6) Awak yang nak tambah duit poket, boleh juga borong minyak wangi jenis ni. Senang nak jual sebab saiz nya yang kecil dan harganya murah.


Tawaran ini sah sehingga 20 April 2015 sahaja ya! :)

Tinggal 24 jenis minyak wangi Ori Sample 6ml dalam stok kami. Cepat-cepat rebut peluang ni tau!


Bayaran sebelum jam 3 petang, kami akan pos hari yang sama.

Whatsapp saya di +6011-23610700.

Terima kasih! 



 

Nadia Bakar© - Hidup Lebih Mudah Dengan EO Copyright © 2013