Isteri Tak Bagi Pakai Minyak Wangi!

Isnin, 20 April 2015

Teks : Nadia Bakar
Foto : Nadia Bakar
Entri #14


"Saya nak perfume glamor macam artis ada?"

Hihihi. Teringat lagi soalan salah seorang pelanggan kami. Ini gara-gara minyak wangi yang mencecah harga hampir RM400 di kaunter, iaitu Thierry Mugler A*Men.

Kalau sembur sikit pun tahan lama dan aromanya kuat. Lebih-lebih kalau anda bukan perokok. Memang aromanya clean di badan anda. Tapi ada juga pelanggan kami yang merokok suka pakai minyak wangi ni. Bau lebih ummppphh katanya!

Encik Hafiz ni salah seorang pelanggan saya yang sangat ramah! Macam dah kenal 10 tahun bila borak di Whatsapp. Kalau sebelum ni, semua minyak wangi beliau dibeli dan dipilih sendiri oleh isterinya. Tapi kali ni, konon-konon nak buat kejutan pada si isteri.

Tapi, tengok lah siapa yang terkejut?


Niat di hati nak bagi kejutan buat isteri yang beliau pun boleh pilih minyak wangi yang hot sangat! Alih-alih isteri tak bagi pakai kalau keluar rumah, hatta untuk pergi kerja sekalipun! Rasa merana sekejap. Hahaha.

Kalau boleh pakai waktu keluar dengan isteri saja, boleh lah jimat sikit kan?
Sembur pun tak perlu banyak-banyak dan bau satu taman!


Lebih banyak pilihan minyak wangi di sini



 

Nadia Bakar© - Perfume Original Branded Copyright © 2013