Apa Kata Sharina?

Jumaat, 17 April 2015

Teks : Nadia Bakar
Foto : Nadia Bakar
Entri #13

Salam Jumaat yang penuh berkat.

Kalau anda peminat tegar jenama Burberry, anda pasti kenal minyak wangi seperti di dalam gambar ini kan?

Ya! Ini salah satu minyak wangi yang paling laris di Perfume'86 
Minyak wangi My Burberry jenis EDP (Eau De Parfum) ini bersaiz 90ml iaitu saiz yang paling besar yang baru dilancarkan pada September 2014.

Kalau di kaunter-kaunter minyak wangi Malaysia, harganya boleh mencecah sehingga RM495. Mahal untuk mereka yang teringin beli tapi tidak mempunyai bajet yang tinggi kan?

Pagi semalam saya tersenyum lebar bila dapat mesej Whatsapp daripada salah seorang pelanggan baru kami yang akhirnya memberanikan diri beli minyak wangi secara atas talian.

Tengoklah komen Sharina, siapa sangka dia boleh dapatkan minyak wangi ini dengan harga yang jauh lebih murah. Jimat berkali ganda!

Kalau sebelum ni hanya mampu tengok kawan beli, boleh tumpang hidu aromanya, tapi sekarang Sharina dah boleh beli dengan harga yang sangat berpatutan!


Sebenarnya Sharina ni dah lama intai-intai Instagram Perfume'86, tapi baru minggu lepas dia berani beli dengan kami. Hihihi.

Syukur Alhamdulillah Sharina pun suka dan berpuas hati dengan minyak wangi idamannya dan siap rancang nak beli minyak wangi Lancome La Vie Est Belle nanti!

Terima kasih Sharina!

Kalau anda juga teringin nak merasai aroma My Burberry yang feminin dan elegan, boleh klik sini!

P/S : Nantikan lebih banyak lagi testimonial yang akan saya kongsikan. :)

LANCOME LA VIE EST BELLE 90ML
(Credit : www.beautezine.com)


 

Nadia Bakar© - Hidup Lebih Mudah Dengan Essential Oil Copyright © 2013