Selamat Hari Raya AidilFitri! :)

Selasa, 6 Ogos 2013

Assalamualaikum dan hai semua!

Hari ni hari terakhir kerja! Wah! Muka ada senyumlah!
In shaa Allah esok, sesudah sahur, kami bertiga akan bergerak ke kampung halaman di Perak! :)
Semoga perjalanan kami dipermudahkan ALLAH. 
Hati ini super excited sebab nak balik jumpa Emak kan? :)
Cuma tak berapa best sebab ni tahun pertama dua adik perempuan saya beraya di rumah keluarga mertua masing-masing! Sadisnya!!

Okay you ollss!! 
Selamat menyambut Aidilfitri dengan yang tersayang ya.
Berhati-hati di jalan raya. Berhati-hati ketika beraya. Kalau ada rukun tetangga atau jiran yang bukan islam di kejiranan anda, berpesan-pesanlah kepada mereka untuk sama-sama ambil tahu tentang rumah kita kan? Sebab, bukan tak pernah jadi kes jiran tak kenal satu sama lain punya hal, habis barang-barang jiran dirompak dengan selambanya oleh perompak. Konon-kononnya pindah rumah di malam hari. Tak ke haru gitu? Oh ya! Boleh inform pada polis jugak kan? Buat masa ni, kami hanya inform pada ahli rukun tetangga. Alhamdulillah kami mempunyai ahli-ahli rukun tetangga yang sangat baik dan prihatin.

Selamat bercuti dan jaga kesihatan baik-baik ya! Waktu raya ni lah mudah nak jatuh sakit dek kerana makan macam-macam, kurang rehat, kurang tidur kan? Minum air masak banyak-banyak ya! Okay. Take care semua! :)


 

Nadia Bakar© - Perfume Original Branded Copyright © 2013