Koyak!!

Khamis, 1 Ogos 2013

Assalamualaikum dan hai semua!

Balik kerja semalam, hati ada sikit 'tacing'...
Sebab sesuatu yang sangat dihargai telah terkoyak. Bukan nak merungut, tapi entah kenapa jadi 'tacing' pulak. Mungkin sebab 'sesuatu' tu dah berjasa selama kurang lebih 8 bulan gitu kan. Ada sentimental value di situ.

Selama 8 bulan lebih ni lah 'dia' sentiasa membantu saya dan Aariz.
Membantu menyejukkan dan memberikan ketahanan suhu sejuk pada sesuatu yang sangat bermakna iaitu susu ekspres (EBM) Aariz. Tanpa 'dia' mana mungkin saya dapat kekalkan suhu sejuk untuk susu ekspres saya tu kan? Syukur Alhamdulillah ALLAH bagi saya duit untuk membelinya. Syukur Alhamdulillah, ALLAH bagi peluang padanya untuk berjasa pada saya dan Aariz selama ini. Syukur Alhamdulillah, ALLAH ciptakan 'dia' untuk menyediakan susu ekspres yang baik untuk Aariz. Terima kasih ya ALLAH. Terima kasih ya ALLAH. Terima kasih ya ALLAH di atas nikmatmu ini.

Inilah si 'dia' yang sudah terkoyak petang semalam. Saya pun tak pasti macam mana boleh koyak sampai macam ni sekali. Ataupun sebab dah sampai masanya ye?


Nampaknya sampai di sini sajalah jodoh kita ye Ice Pack. Terima kasih di atas segala jasamu.
Balik kerja nanti kena pergi beli Ice Pack yang baru. Kot-kot boleh dapatkan cap Coleman ka.. :) Tahan lama sikit kan.


 

Nadia Bakar© - Hidup Lebih Mudah Dengan EO Copyright © 2013